Voel je lichaam weer

Afstemmen op jouw essentie

Geeft levensenergie

Ervaar weer rust en ruimte

Aanbod

Biodynamische therapie

Is een lichaamsgerichte therapie. Als biodynamisch therapeut ga ik er van uit dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden. Je lichaam weet vaak al meer dan jij zelf denkt of voelt. De therapie helpt je lichaam om de vastgezette emoties en spanning  vrij te maken en de spanning af te voeren. Door te onderzoeken en te luisteren naar je lichaam ontstaat er ruimte en kunnen nieuwe inzichten naar boven komen.  Ik luister naar je verhaal zonder oordeel en samen onderzoeken we wat jou lichaam je heeft te vertellen.  Dit kan zijn door aanrakingen, oefeningen, geleide meditaties en/of massages. 

 

Wandelcoaching

Coaching in de buitenlucht geeft lucht en beweging. Je wordt je op een andere manier meer bewust van je lichaam en je zintuigen. De omgeving betrekken we bij de sessies. Al wandelend onderzoeken wij jouw patronen en onderzoeken wij wat jouw lichaam je vertellen heeft. 

 

Massage(therapie):

Een massagebehandeling begint vanuit de acceptatie dat alles welkom is, zonder dat er direct wat veranderd of opgelost moet worden. Ik nodig je uit om met volle aandacht en zonder oordeel in het hier en nu te voelen en te ervaren. 
 

Reconnection gezichtsbehandeling

Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling voor energie en celvernieuwing. We beginnen met een reconnection massage op de rug en een scrub. Na de energetische opening ontvang je een ontspannende reiniging, scrub en gezichtsmassage om overtollig vocht en afvalstoffen af te voeren. Dit geeft direct een zichtbaar en voelbaar resultaat.  
 

Huidverbeterende gezichtsbehandeling

De naam zegt het al. Een behandeling gericht op huidverbetering. 
 

Huidadvies

Heb je last van een huidprobleem? Wil je werken aan huidverbetering? Maar heb je geen behoefte aan een gezichtsbehandeling? Dan is een op maat huidadvies misschien iets voor jou! Tijdens huidadvies gaan we in op je wensen en behoeften en krijg je advies op maat welke producten het beste bij je passen. 
 

Meer

  • Creëer rust en ruimte in je hoofd, hart en lichaam
  • Samen kijken welke behandeling het best bij jou past? klik hier
  • Meer weten over mij? klik hier